5 comentarii

Profil de misogin

Ma enerveaza la culme articolele rautacioase ba la adresa femeilor, ba la adresa barbatilor. E adevarat ca nu toate situatiile se aplica ambelor categorii, dar penibili stim cu totii prea bine sa fim. Asa ca inainte sa scrieti cat de hidoase sunt femeile in momentul in care nu mai au formele unei pustoaice de 17 ani si cum ar putea foarte bine sa fie rapite de extrateresti, caci ele nu mai conteaza, intoarceti-va capul si in cealalta parte spre animalele cu burta si par in nas si explicati nevoia unor astfel de specimene.

Ma orpileaza felul in care unii barbati isi atribuie ca pe o distinctie formidabila statutul de misogin. Nu e nicio dovada de barbatie sau intelepciune sa debitezi cele mai hidioase ofense la adresa femeilor. E adevarat ca s-ar putea sa va hraniti orgoliul cu uralele feroce ale altor animalelor supreme ale planetei si sa mai si starniti vreo doua reactii suparate ale unor femei destul de slabe sa le pese, dar cam atat. La sfarsitul zilei, nu sunteti decat o umbra in spatele femeii de langa voi, sau niste pradatori infometati si disperati, care nu reuseste nicicum sa obtina ce isi doresc cu adevarat.

In alta ordine de idei, eu stiu, Rusanule, ca e  stilul tau sa scrii astfel de articole (mai mult sau mai putin pentru ca ele atrag reactii), dar sa insinuezi ca cineva, sau ceva ar fi penibil, in timp ce tu insuti, esti pionul principal intr-o manifestare penibila, zic eu, e putin cam mult.

Anunțuri

5 comments on “Profil de misogin

  1. am citit si articolulei, trebuie sa recunosc ca are dreptate in ambele cazuri, ca si cum femeile inca mai poarta tricouri scurte in care se vad vergiturile, asa si barbatii inca mai poarta tricourile mulate, care acum nu-i dezvaluie decat burta. tricouri cu burta.
    deci, trebuie sa ne gandim de doua ori, sa purtam ce ne place, sau ce ne sta si bine.
    corpul este in continua schimbare ca ne convine sau nu, trebuiesa acceptam asta. gandirea ii mai tine sus pe unii, in afara aparentei lor.

  2. […] se întreabă, animalele cu nas şi păr în burtă […]

  3. Eu nu mă consider misogin dar trebuie să ştii când apreciezi o scursură când o vezi, cum nici burdihanele înflate cu bere şi mici nu trebuie trecute cu vederea. Totul ţine de bunul simţ al fiecărui individ… Dar ca să pui paie pe foc, parcă nu poţi să te abţii la comentarii când vezi nişte „bunăciuni” :P.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: