1 comentariu

Unde ne intalnim?

A mai observat cineva ca relatiile/legaturile/chestiile au un mod de a se manifesta in functie de locul si felul in care cei doi s-au intalnit?

De exemplu, daca e o circumstanta care ii aduce temporar in acelasi loc, lucrurile sunt rezervate, nu se vorbeste mult, nu se ofera mult, e o distractie cuprinsa in anumite granite invisibile. Daca s-au intalnit intr-un local, la un party sau un concert si s-au placut de la prima privire, atunci lucruri sunt pline de entuziasm. Totul e o sansa grozava, ambianta da un anumit vibe conversatiei, socializarea e naturala, iar apoi ce urmeaza e super fun. Se mai pun si cei care se cunosc pe strada, fie asteptand ceva, fie introdusi de cineva comun. In astfel de cazuri, lucrurile se intampla mai tarziu si tocmai asta e dezavantjul: primul moment s-a consumat.

Recunosc ca nu cred ca exista niste reguli de manifestare, dar consider ca locul si ambianta in care cunosti pe cineva seteaza tonul lucrurilor care urmeaza sa se intampla. Cel putin in privinta legaturilor care se nasc si mor, caci cu oamenii care cred in ceva mai mult, noi (eu) nu vorbim.

Anunțuri

One comment on “Unde ne intalnim?

  1. Interesant ce spui si cred ca ai dreptate. Fiecare circumstanta in care cunosti pe cineva are ceva al ei magic, frumos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: