Lasă un comentariu

Teorii cu si despre notiunea de gay

Perspectiva unu.

Femei care spun despre anumiti barbati ca sunt gay. In principiu, daca o femeie atribuie un asemenea apelativ, vrea sa spun ca barbatul respectiv este denaturat, pierdut de conditiile si insusirile sale barbatesti, un fel de femeie in devenire, un exemplar fandosit atunci cand vine vorba de imaginea sa, sau pur si simplu acelasi animal, dar cu mai putin par si mai multa simetrie. Ca o paranteza, eu as mai adauga si ipostaza tricoul roz bombon.

Perspectiva doi.

Barbati care spun despre anumiti barbati ca sunt gay. Adevarul e ca pe partea asta a baricadei, lucrurile au fost putin mai complicate. Am inceput prin a ma gandi daca nu cumva barbatii au lansatl trendul gay. Fie pentru ca altii erau mai aranjati decat ei, idee ce se suprapune in linii mari cu cea de mai sus, a femeilor, fie din simplu motiv ca erau barbatii alaturi de femei care le placeau, nu atat mai aratosi, cat poate mai capabili. In astfel de conditii, gay sa fi fost cea mai la indemana insulta, „observatie”.

Prin urmare, barbatii pot sa isi spun gay din orice, femeile spun si ele pentru ca exemplarele citate la inceput se inmultumesc, si uite asa inca un cuvant isi pierde adevaratul sens, iar lumea devine imuna la ofensa in drumul ei tumultos spre cunoastere absoluta. Sau?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: