Lasă un comentariu

Atunci cand ne dorim lucruri

Viata nu inceteaza sa ma surprinda. E asa de dragalasa cu farsele ei, dar mai ales cu felul in care se ocupa de asteptarile noastre. Uneori nu-ti ofera nimic, alteori iti ofera cele mai idioate dorinte ale tale. Genul acela de dorinte care crezi ca iti vor aduce numai lucruri bune, dar pe care le descoperi sa aiba alte consecinte in practica. E placut cand se intampla si asta. Te mai scuturi si tu putin, vezi ca nu e totul atat de simplu si te minti ca pe viitor vei fi mai precaut.

Chiar si asa, tot e bine sa-ti doresti lucruri, mai ales daca sunt de asa natura ca te pun in incurcatura. Anticiparea pozitiva si entuziasmul, iar apoi surprinderea datorata rezultatului cu totul diferit, fac o combinatie bulversanta care merita traita cu fiecare ocazie.

Pe de alta parte, poate ca genul acesta de comportament inseamna prea multa energie pierdura nu tocmai productiv. O concentrare intensa e mult mai benefica daca o indrepti intr-o directie sigura si stiuta.

Dar din nou, nici prima situatie nu e de lepadat, insa e bine de stiut ca daca viata devine ceva cam prea dragalasa la un moment dat, poate ca ar trebui schimbata putin abordarea si canalizata energie spre alte scopuri.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: