2 comentarii

De Craciun vreau liniste

Asta nu-i Craciun, dati-mi pace! Asta-i doar cel mai bun moment sa cazi intr-o depresie, sa te simti inutil sau nelalocul tau intr-o lume care dintr-o data (se preface ca) si-a gasit sensul.

Sunt tot mai multi hateri, tot mai multi indiferenti (si cazul meu), asadar, poate sa se sfarseasca lumea. Imi amintesc vag un sentiment de prin copilarie cand Craciunul insemna ceva, dar acum nu-l mai regasesc in nimic, niciunde. Cred totusi, ca spiritul acesta tine de fapt de atmosfera, de starea ta si de oamenii printre care te prinde momentul. Daca esti multumit, Craciunul vine ca o ocazie propice de manifestare a iubirii, ceva deci, placut. Pe de alta parte, daca nu esti tocmai fericit, momentul asta doar iti accentueaza starea, mai ales cand vezi oameni care se bucura de ceva de care tu nu te poti bucura.

Cat despre mine, daca nu pot sa fiu chiar fericita, atunci vreau liniste (sufletasca). O liniste suava, calda, empirica, o liniste care sa ma arunce in anul nou increzatoare si fara pareri de rau.

Voua restul, va doresc exact ce va lipseste si sa fie din belsug.

 

(Picture by pink-promise)

Anunțuri

2 comments on “De Craciun vreau liniste

  1. Ce ai cu hateri-i? Trebuie să refuleze și ei cumva altfel explodează. De fapt, mai bine să explodeze, să facă bum-bum ca petardele aruncate acum în stradă de tot felul de idioți de toate vârstele. Anca, ție de Crăciun îți doresc muzică bună, ceai, cafea ori ce îți place și mult respect – din partea mea.

    Sănătate!
    Abulafia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: