2 comentarii

Despre regret

Regretul e unul dintre cele mai nefericite sentimente pe care le traim si cu cat avem parte de mai multa experienta de viata cu atat pare sa se adune mai mult. Uneori e pentru lucruri marunte, alteori pentru altele mai importante, mai greu de suportat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne pierdem iubirea pentru sine. Conform celor spune de Kathryn Schulz, din moment ce avem teluri, vise si ne dorim sa reusim, e normal sa ne simtim rau, sa suferim atunci cand acestea nu se implinesc sau cand nu totul  merge asa cum ne asteptam sa mearga.

Daca vizionati video-ul veti mai afla care sunt lucruri pe care oamenii le regreta cel mai mult, precum si care sunt caracteristicile regretului.

Anunțuri

2 comments on “Despre regret

  1. Regretul e un sentiment inutil care te împiedică să mergi mai departe în ceea ce ţi-ai propus să faci. Aigreşit, nu-i nimic, te ridici, te scuturi de praf şi-ţi vezi de drum! Unul dintre cele mai sănătoase principii ale mele!

  2. Greşelile fac parte din noi, sunt unele dintre cele mai personale acţiuni ale noastre. Este necesar să acceptăm consecinţele faptelor noastre, căci odată comisă o greşeală, e imposibil să nu învăţăm ceva din ea, devenind astfel mai maturi, mai responsabili, mai buni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: