6 comentarii

Nu te mai plange!

Am ajuns la concluzia ca ma enerveaza la culme oamenii care se plang incontinuu. Oameni care sunt nemultumiti de situatiile in care au ajuns pentru ca nu au facut lucrurile la timpul lor, oameni care isi gasesc scuze ca sa se substraga de la ceva, iar apoi isi gasesc alte scuze cand sunt nevoiti sa suporte consecintele. Nu poti face mai putin si nici mai mult decat vrei tu. E chiar asa de greu de inteles?

E ok sa-ti admiti greselile, dar nu si sa-ti gasesti scuze pentru ele. Esti responsabil pentru toata ploaia si tot soarele de pe strada ta, accepta asta! Nu mai vreau sa aud ipocrizii la fiecare colt, cand, o data pentru totdeauna: „nu am timp” nu e acelasi lucru cu „nu am chef ” (deci, nu vreau). De unde pana unde sa spui ca „nu ai timp” a devenit ceva atat de fashionable? Timpul nici macar nu exista, dar oamenii astia iluminati ai ultimelor decenii s-au gandit sa si-l faca „cel mai mare inamic”. Ma lasati?! Daca admiti ca nu vrei sa faci anumite lucrui, adopti atitudinea „well, screw you, i don’t give a fuck”, si nu „dar vai, sa vezi ca am fost atat de ocupat…bla bla”.

Nu mai vreau sa va aud plangandu-va. Fie vrei, fie nu, fie faci, fie nu, there is nothing in between. Get over it!

(P.S. The girl is pissed. Duminica frumoasa!)

Anunțuri

6 comments on “Nu te mai plange!

  1. Asta e dupa intalnira de ieri? :))

  2. În final, „nu există <>, ci doar <>” devine şi deviza ta ? :))

  3. Câtă dreptate ai! În ziua de azi, cele mai multe persoane cred, că-şi rezolvă problemele dacă se plâng cuiva. Urăsc scenele de genul: vai fată,să vezi ce-am păţit….. şi începe a povesti vrute şi nevrute timp de zeci de minute. Eu cred, că sunt lucruri pe care e mai bine să nu le împărtăşim oricui, mai ales problemele minore ce apar în viaţa de zi cu zi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: