4 comentarii

Ei stiu cat valorezi?

Unul dintre cele mai urate lucruri care i se poate intampla unui om, e sa accepte pe cineva care ii face rau. Sa fie constient ca nu e in permanenta tratat asa cum ar trebui, dar sa se agate cu putere de acele zi insorite care apar din cand in cand chiar si in timpul celor mai strasnice ierni.

De foarte multe ori, atentionarea este inutila si nu pentru ca unii ar fi atat de infumurati, ci pentru ca experienta e cea mai definitorie atunci cand e de invatat ceva. Mai mult decat atat, cred ca in masura in care esti constant prezent in viata cuiva, sau iti formezi un obicei fata de acea persoana, niste asteptari pe care i le satisfaci in permanenta, tu iti pierzi automat din importanta si mai ales din valoare. In situatia asta e evident necesar sa faci ceva, o actiune care presupune riscuri, dar pe care eu consider ca e important sa ti le asumi.

Asadar, daca ai pe cineva in viata ta care s-a obisnuit sa primeasca, dar nu si sa dea, aminteste-i cine si ce esti si mai ales arata-i ca tu valorezi.

 

Anunțuri

4 comments on “Ei stiu cat valorezi?

  1. De ce sa-i arat? :)

  2. Am fost laconic. Sa-ti explic. Daca cineva nu da 2 bani pe mine, tu zici ca tre` sa-i reamintesc faptul ca insemn si eu ceva. Asta inseamna sa-mi arat depententa fata de el si nu independenta. Nu da cineva 2 bani pe tine? Nici tu n-ar trebui sa dai pe el.

    • Inteleg ce spui. Eu am facut referire la o situatie (relatie de orice fel) care ajunge la un momentat dat sa fie neechilibrata, cand una dintre parti „takes for granted” pe cealalta. Cat despre faptul ca nu ar trebui sa-ti pese de cineva caruia nu-i pasa de tine, nimic mai adevarat…dar se intampla.

  3. Nu cunoşti cu adevărat valoarea celui de lângă tine până nu-l pierzi definitiv şi irevocabil!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: