1 comentariu

Tu poti sa citesti oameni?

Saptamana trecuta am avut ocazia sa cunosc o personalitate cu oarecare renume din industria modei si sa fiu inspirata de anumite idei pe care aceasta mi le-a insuflat.

Eram un grup de fete si persoana respectiva ne-a pus sa ne prezentam. Cand mi-a venit randul si am spus “Anca”, dupa “vorbeste mai tare” imediat aud si ma sochez: “tu esti genul care spune putine si face multe, nu?”. Bingo! Dar cum?!

Ok, nu mi se pare greu sa-ti dai seama ca o persoana e introvertita sau extrovertita, conformista sau extravaganta etc., dar cum poti sa vezi, potentialul sa zicem, unui individ atunci cand il intalnesti pentru prima data si, evident, nu stii nimic despre acesta?

Anunțuri

One comment on “Tu poti sa citesti oameni?

  1. Mare atentie! E una sa citesti un om si e alta sa citesti o stare umana de moment. E una sa deduci elemente evidente si e alta sa-i citesti caracteristicile. E usor sa-i insuflii omului ceva atunci cand el are nevoie sa-i fie insuflat ceva insa e destul de dificil sa intelegi asemenea situatii cu nota ca, DA!, exista oameni care te citesc din prima si-ti pot insufla lectii care sa-ti defineasca traiectoria vietii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: