Lasă un comentariu

Un gand care ar vrea sa ma ucida

Suntem inconjurati de oameni tot timpul. Unii ne sunt prieteni vechi, altii colegi sau familie, ca sa nu spun ca pe cei mai multi nici nu-i cunoastem, ne sunt straini. Contextul desfasurat, se creeaza doua situatii, ambele legandu-se de a nu fi indeajuns.

De exemplu, ai un prieten sau o prietena foarte buna cu care iti petreci majoritatea momentelor memorabile, dar cu care nu poti sa discuti orice. Unul dintre cele mai comune motive e ca nu te-ar putea intelege, sau mai rau, s-ar grabi sa te judece si tocmai asta ti-ai dori cel mai putin din partea cuiva atat de apropiat. Bine acum, notiunea de judecata e discutabila, insa daca ii spui cuiva ca a gresit si nu esti de acord cu ceea ce a facut sau zis, nu uita la sfarsit sa mentionezi ca esti insa de partea lui si continui sa-l sprijini.

Pe de alta parte se mai intmapla ceva, insa devieaza putin de la simple prietenii. E vorba de sentimente pe care le cauti sau chiar ti se ofera, si care nu te multumesc. E ca si cum aceeasi carte cumparata dintr-o librarie ar fi mai buna daca ar fi cumparata dintr-o alta. Si stiti la ce ma refer.

Daca e sa ma gandesc la un lucru de care sunt sigura si care se aplica, in a doua situatie cel putin, e ca timpul le rezolva pe toate. Pentru mine insa, e destul de dificil sa renunt. Merg mereu inainte, rationalizez totul, insa ma gandesc uneori cum unele lucruri sunt ireversibile, sau cel putin nu se mai intorc niciodata, iar gandul acesta e singurul (aproape) care m-ar putea ucide.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: