1 comentariu

Nu caut sa iubesc

Conceptul de iubire mi s-a parut intotdeauna overrated, cel putin la nivelul la care l-am vazut interpretat si inteles de lumea din jurul meu. Si sincer, nu inteleg de ce cand intalnesti pe cineva si iti place cauti sa-i  spui „te iubesc” in loc sa te preocupi de a te simti bine cu aceea persoana si atat. Si pe bune, ce naiba inseamna sa iubesti pe cineva? Sa-mi spui cuvintele astea astazi,  si maine sa nici nu ma mai cunosti, no thanks. Caci in principiu, e exact asa.

Cu alte cuvinte, sa incerci sa te legi foarte tare de cineva (mai ales daca esti foarte si destul de tanar) mi se pare o alegere neinspirata. Pe cand sa-ti impui niste limite si sa accepti intrutotul posibilele consecinte ale intentiilor tale e vital in supravietuirea inevitabilului sfarsit. Dar din nou, depinde de individ si de ceea ce crede ca poate duce (desi se supraestimeaza in permanenta).

Iar in cele din urma, nu inteleg de ce uitam mereu de unde am plecat. Acel moment in care esti singur si nici macar nu stii ca exista persoana aceea care la un moment dat iti da lumea peste cap.  E in principiu vorba doar de control si de viziune. E in functie de cum vrei tu sa-ti ai relatiile, cum vrei sa te doboare sau din contra sa le faci fata.

P.S. Daca oamenii ar fi in permanenta constienti ca totul se poate termina intr-o secunda, ar trai ca atare si ar fi mai fericiti.

 

Anunțuri

One comment on “Nu caut sa iubesc

  1. Sunt doar cuvinte, indiferent de semnificaţie. Faptele ajută mai mult.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: