Lasă un comentariu

Pierde vara

As putea spune ca acesta e un post dedicat, dedicat din inima, din strafundul fiintei si nu in ultimul rand, din varful degetelor. Ce vreau sa spun e ca-mi place sa exagerez si sa dramatizez (cand vine vorba de scris, evident) intrucat sa ma fasticesc cu tot felul de cuvinte, pentru mine e cea mai kicking-ass betie.

Lasand non-sensul la o parte, sa ridice mana sus cine nici sa moara de cald nu poate pentru ca pur si simplu e prea cald ca sa mori de cald. Iar acum sa ridice mana sus cine se simte pierde vara si e mandru cu asta intrucat are super multe lucruri de facut vacanta asta (poate de invatat ceva) si chiar daca n-o sa le faca, da, o sa-i para rau, da spera ca alte oportunitati ii vor iesi in cale. Delirez,  e soarele de vina, si razele lui, si caldura si nesmtirea si culoarea si lumina si intensitatea si si si.

Ca sa finalizez, dezvalui mega-extra-ultra plano-nevoia-dorinta de a invata el`minimum deutsche Sprache. Oricine e liber sa vina cu incurajari si cine stie mai ce are chef sa vina cu.

Einen schönen guten Tag!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: