Lasă un comentariu

Facebook distruge vieti

Mi se pare ca reteaua asta e ca cireasa de pe tort in materie de comfort si utilitate in mediul online. E super ok ca mijloc de promovare a evenimentelor si informare cu privire la noutatile din aceeasi sfera. Legat de cealalta parte, care tine tot de promovare, dar include personaje care ca si cum n-ar fi destul mediatizate, mai au si un profil facebook, caci in principiu stim cu totii, fara asa ceva, nu existi, ma abtin intrucat n-a fost niciodata ceva ce sa ma intereseze.

Aceasta fiind introducerea, imi voi permite acum sa fac referire la oameni obisnuiti, pe care ii voi imparti din start in doua categorii: cei care au cel putin un site/blog/etc si se folosesc printre altele de facebook pentru propria promovare, si cei care pur si simplu trebuie sa existe, asa ca au un cont facebook.

Cum e evidenta categoria din care fac parte, voi lua la tranta cealalta parte. De ce nu e de ajuns sa ai facebook ca sa-ti amintesti (daca esti tare uituc) zilele prietenilor apropriati, ca sa le poti da un telefon in ziua cu pricina? De ce nu e de ajuns sa postezi fotografii cu momente „x” din viata ta,  ci trebuie sa-ti faci poze special ca sa ajunga acolo? Si de ce trebuie, om incult si disperat ce esti, sa-ti distrugi viata cu preocupari de genul: cine da comment-uri/cereri de prietenile/share la linkuri/like-uri la cine,  sau cum trece cineva de la  in a relationship la single la divorced si asa mai departe. Ai uitat ca exista viata si relatii dincolo de domeniul asta online, unde activitatea de pe facebook n-are absolut nicio relevanta? Daca da, trezeste-te si eventual du-te la „Account settings” si da-i Deactivitate. O sa te simti mai bine.

sursa imagine

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: