2 comentarii

Ploua peste tricolor

Daca nu ar fi fost istoria de anul acesta care sa-mi mai sensibilizeze conceptul despre identitatea mea de urmasa a poporului roman (obligat-fortat), as fi fost gata sa o reneg. Asta nu inseamna ca am devenit patriota, si imi pare rau daca dezamagesc. Inca mai am de infruntat cateva conceptii, dar cel putin acum pot sa vad lucrurile si din alta perspectiva.

Ma intreb daca exista indivizi nascuti dupa ’90 care sa fie dispusi sa-si apare cultura si implicit originea cu orice pret. Nu prea cred. Am vazut prea multe lucruri bune intamplandu-se in alte parti si nu la noi, ca sa mai credem in inflorirea, educarea si emanciparea acestei tari. Romania a avut o personalitate, insa acum au mai ramas doar franturi.

Anunțuri

2 comments on “Ploua peste tricolor

  1. România va fi sus, cândva, nu acum, ci în viitor…..acum încă sunt la putere cei care au fost educați în comunism, dar asta se va schimba .

    Un mare învățat , simțind că în societatea socialistă nu își are locul s-a retras în munți . La căderea comunismului, un tânăr , urcă în munți la el și îi spune : „Părinte, a căzut comunismul ” Tânărul văzând că acesta nu se prea bucură, îl întreabă de ce . Acesta îi răspunde : „Acum a fost tăiat doar capul viperei, veninul se va împraștia în toată țara”

    Așa că în ei este venin, pe noi ăștia de dupa ’90 nu ne-a atins, de aceea cred ca se va schimba, nu știu dacă ai făcut istorie așa multă, însă România a fost înfloritoare în perioada interbelică chiar dacă a trecut prin razboi .

    Ai un blog drăguț .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: